............................. ........ ...... ........... yiyecekler .......... ........... ........... ... yaşam .......... ....... ... .............. Düzenli ... ..... ................ ........... ilk ........ .......... .. ........... beslenmeye .............. ......... ........... ........... bir ..... ................ ............ ..... belli ........ ................. ............ .................................. sağlıklı ... ..... ................ ........... için ... ...... ........... .... önemlidir. ... .... ..... ....... ve ........ ...... .......... ..... metabolizma .. ........... ......... ......... göndermek ..... ........... ........ ....... en .. ... ..... ................. öğle .. ...... ............. ... gün ........... ........... ... ..... ile .......... ........ .............................. ........... bir ..... ................ ........... ..... uzmanlar, ........ ........ .......... .... iyi ................ ......... ..... ..... besinler ............ .............. ...... ..... ve ... ......... ......... .......... tercih ............ ....... ......... ...... sabah ............... ........ .......... .... veya ....... .. ..... ............ Yağ ...... ...... .... ........... tercih ............ .......... .. .......... sarımsak .. ..... .... .... baharatların ............ ....... ................................ ........ alışkanlıkları ........... ...... .......... ..... ve ........ .......... ...... ............... yüksek ........ ........ ............ ................ Fındık, ......... ...... ...... ....... bal .. .............. ... ......... ve .......... ........... .... .. armut .... .......... ............ ....... edilmektedir. .. ........ ... ........ beslenmeye ....... .......... .. ....... günlük ..... ........... .... ..... yararlanmak ..... ..... ..... ......... süt .... ....... ..................................... ... diyet ................ ........... ..... ...... olarak ... .... ... ...... şekersiz .... .... ...... ..... tüketmek ....... ............. ........ ........ her .... ........ ... ........ yapılmalı .. ........... .............. ..... miktarda ...... ................... ............ ........ uzun ...... ........... ... ..... alışkanlığına ..... .................